Mobila grillkök – Big Green Egg

Grillkunskap och teknik är något vi har investerat stort i både tid och ambition under de senast 15 åren och vi är i absolut framkant i ämnet. 

Under 2023 har vi byggt ut vår grillpark som gör att vi kan ta oss till platser vart vi vill och när vi vill för att bygga upp ett grillkök för just dig. Vi hanterar både de mest intima sällskapen till de mer storslagna evenemang och festivaler, vi har stor anpassningsförmåga och utrustning för att kunna genomföra det.

 

Vi lagar och förbereder allt vi gör från grunden. Vi gör alltid menyn för sammanhanget och därefter planerar vi kapacitet och plan för service och genomförandet.

Vi arbetar självklart alltid med diskretion och tystnadsplikt och fotograferar eller lägger aldrig upp medier offentligt utan tillåtelser.
Kontakta oss för mera information och underlag för dessa evenemang.

Önskar du hyra eller investera i ett Big green egg kök/grill?

Vi har möjlighet att hyra ut mobila grillkök med Big green egg för olika scenarion ifall du själv önskar grilla. Vi har även möjlighet hjälpa dig med förberedelser så att du själv kan slutföra showen.

Vi har under tio år hjälpt kunder med att foga samman rätt BEG kök för önskat behov och plats. Vi erbjuder endast skräddasydda lösningar och erbjuder även uppstartskurser vid köp och med vidare konsultation. 
Vi är alltid behjälpliga våra kunder för att optimera sina grillupplevelser även efter köp.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.