Välkommen till Gastronoma

En plats för äkta matglädje och inspiration kring mat och vin, upplevelser och njutning, tips och lärande.  Det så vi vill beskriva Gastronoma. Framför allt är Gastronoma en kundklubb där du som medlem ska få ta del av allt det vi brinner för – naturlig matlagning och äkta viner. Det får du göra via Gastronomas nyhetsbrev som presenterar viner, vinmakare och fina recept. Så snart det är eventdags får du även inbjudningar. Välkommen till klubben!

VI FINNS TILL FÖR VÅRA KUNDER
Gastronoma har alltid siktet inställt på att ge dig som gäst och kund den allra bästa upplevelsen – oavsett om du beställer en matbox att äta hemma, hämtar en picknick-kasse på Gubbhyllan på Skansen eller väljer ett småskaligt arrangemang för ditt sällskap i våra lokaler. Du kan alltid räkna med att vi har lagat maten med stor omsorg och valt viner från lika omsorgsfulla producenter.

SÄKERHET, MILJÖ OCH HÅLLBARHET
På Gastronoma värnar vi om vår medlemmars och gästers säkerhet på alla sätt. Det innebär allt från att laga tillsatsfri mat på riktigt bra råvaror till att följa alla riktlinjer kring fysiska arrangemang i våra lokaler. Vi sätter alltid dig som gäst och kund i första rummet. Och vår miljö, förstås. Vi tänker hållbarhet hela vägen, minskar matsvinn och väljer produkter som kan återvinnas. Resurssnålhet genomsyrar det mesta, med vinster på många plan.

GASTRONOMA BY KC WALLBERG
Gastronoma ägs och drivs av kocken, krögaren och vinimportören KC Wallberg som har en gedigen bakgrund inom mat och vin. Från toppkrog i New York till grillning på svenska skärgårdsbryggan. Från lunchmenyer till fine dining. Från inspirerande föreläsningar till genomförande av kompletta event.

KC Wallberg har ett stort intresse av vår gastronomiska historia och utveckling. Många års studier inom gastronomi ledde vidare till egna krogar, flera kokböcker olika utmärkelser och internationella uppdrag. Allt detta får du på olika sätt del av genom att bolla dina idéer med KC och boka upplevelser – exempelvis en kulturlunch eller en kvällsaktivitet på Gubbhyllan. Välkommen att mejla oss!

bokning@gastronoma.se

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.