Våra lokaler

Restaurang Gubbhyllan ligger på Djurgården i Stockholm, precis innanför Skansens grindar. Gubbhyllan är ett anrikt etablissemang som bjuder på fantastisk miljö, både inomhus och utomhus, för dig som vill utnyttja miljön för ett arrangemang med bästa möjliga inramning. Restauratör KC Wallberg ordnar en minnesvärd upplevelse med fin inramning.

Gubbhyllans miljö finns tillgänglig året runt, nästan alla dagar. Sittande middagar kan arrangeras för upp till 70 personer i den vackra Parisersalongen. Hela Gubbhyllan rymmer upp till 125 personer för sittande middag. För enklare mingelträffar kan vi ta emot upp till 150 personer inomhus. Gubbhyllan har fullständiga rättigheter och öppettiderna är helt oberoende av Skansens tider. 

Oavsett om du önskar ett intimt middagsmöte med för en styrelse, en större personalfest eller ett annat storslaget event, gör vi allt för att det hela ska bli speciellt och minnesvärt på alla sätt. Det går utmärkt att kombinera dagaktiviteter, exempelvis en konferens, med en festlig kvällsavslutning. Teknik för ljud, ljus och presentation finns att tillgå, vi ordnar annars det som önskas.

Vill du satsa på en extra upplevelse? Kombinera en matlagningskurs, där din grupp under professionell ledning får tillaga maten som ni sedan äter tillsammans. Eller låt vår sommelier hålla i en dryckesprovning för dig och dina gäster. Med Skansen inpå knuten kan andra fantastiska äventyr ordnas, som avslutas på Gubbhyllan.

UPPLEVELSER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp är vår kursmodell, med adress Gubbhyllan, Skansen.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

Ett bröllop på Gubbhyllan arrangeras i en miljö som ger middagen en fantastisk inramning. Våra lokaler passar fint för många typer av högtidsstunder och kan anpassas efter just dina önskemål.

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.