Medlemsklubben

Varmt välkommen i gänget av medlemmar med intresse av mat och vin. Gastronomas medlemsklubb tar ett samlat grepp om matglädje och bra vinupplevelser – alltid med fokus på äkta varor och hållbarhet. Du blir medlem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Då får du våra utskick med vintips, recept och inbjudningar till event, när det blir dags.

Inte medlem ännu? Passa på att registrera dig direkt. Då får du koll på alla nyheter och lanseringar av goda viner som dyker upp, du får ett och annat recept mellan varven och du får all information om de nya produkter vi tar fram. Senaste nytt är vår matbox där du som bor i Storstockholm kan beställa hemleverans av restaurangmat, förberedd att enkelt fixa till. Som medlem får du även inbjudningar till kurser och event i vår lokal Gubbhyllan på Skansen. Självfallet kan du även boka Gubbhyllan för småskaliga specialarrangemang. Mer om våra bokningsregler hittar du nedan. Välkommen att registrera dig!

Gå med i klubben – anmäl dig till vårt brev och få tips, nyheter och inbjudningar!

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.