Jobba inom Gastronoma

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya förmågor som har god restaurangerfarenhet, ett starkt serviceintresse och äkta engagemang. Tjänster som just nu är lediga presenteras nedan.

BARISTA MED KASSA- OCH CAFÉVANA TILL GUBBHYLLAN
Till restaurang Gubbhyllan på Skansen och vårt matcafé söker vi nu en barrista med kassa- och cafévana. Gubbhyllan är en tillsatsfri verksamhet och vi är måna om hög kvalitet i hela kedjan. Vi samverkar med en av Sveriges bästa kafferostare och söker dig som kan förvalta dessa bönor och helt enkelt göra Skansens och Djurgårdens bästa kaffe av dem.

Förutom att hantera vår Faema-61 behöver du kunna hantera kassa, fokusera på kvalitet och samtidigt ge våra gäster ett trevligt bemötande. Du behöver vara serviceinriktad, utvecklingsorienterad, initiativrik och kunna leverera lika bra under stress när belastningen blir hög. Och så behöver du förstås vara riktigt vass på att göra det där allra bästa kaffet.

Stämmer bilden och är du intresserad? Välkommen att höra av dig!

• Arbetsplats är restaurang Gubbhyllan, Skansen.
• Arbetstid 75-100 procent enligt schema.
• Tillträde omgående och lön enligt överenskommelse.

Maila din ansökan till: work@gastronoma.se
Vid frågor: 08 664 42 00

Om Gubbhyllan

Mer om vår verksamhet på restaurang Gubbhyllan, belägen på Skansen på Djurgården i Stockholm, kan du läsa här.

Om Gastronoma

Gastronoma ägs och drivs av kocken, krögaren och vinimportören KC Wallberg. Verksamheten innefattar bland annat restaurang Gubbhyllan, catering och event. Läs mer om Gastronoma.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.