Boka bord & event

Varmt välkommen att boka bord på restaurang Gubbhyllan. Du väljer dag och tid nedan. Din reservation är giltig och hålls till den valda tiden. Om ni är ett större sällskap eller grupp, kontakta oss direkt på Gubbhyllan:
bokning@gubbhyllan.se

Gastronoma följer alla regler kring Covid-19. Vänligen besök oss endast om du är fullt frisk, annars är du mycket välkommen vid ett senare tillfälle.

UPPLEVELSER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp är vår kursmodell, med adress Gubbhyllan, Skansen.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

Ett bröllop på Gubbhyllan arrangeras i en miljö som ger middagen en fantastisk inramning. Våra lokaler passar fint för många typer av högtidsstunder och kan anpassas efter just dina önskemål.

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.