När du vill, var du vill

Gastronoma står för kvalitativ matglädje, baserad på äkta råvaror och gedigen erfarenhet.  Vi erbjuder kompletta arrangemang, helt enligt dina önskemål. Från smårätter vid ett mingel till hela festmåltider i olika miljöer eller det stora eventet där allting ingår.

Gastronoma ordnar kompletta arrangemang med dukning, matlagning och servering. Tjusigt med vita duken och finporslinet eller en mer lantlig eller avslappnad framtoning. Vi anpassar allt – från meny och sättet vi lagar maten på till vår klädsel – för bästa helhetsupplevelse.  Självklart kan du välja en opretentiös grillafton i trädgården – vi tar med en fantastisk grill och lägger ännu mer fantastiska råvaror på den. Grönt, skaldjur, fisk, kött, vilt…. 

Full diskretion gäller för våra arrangemang. Vi arbetar diskret med respekt för situation och miljö – privata hem, lokaler eller kontor. Alla anpassningar görs vad gäller dukning, blommor och dryck. Vi åtar oss även större evenemang och byggnationer med hjälp av vårt duktiga nätverk och kan erbjuda helhetslösningar med uppbyggnad, ljud och ljus, dokumentering, trycksaker, genomförande med servering och presentation av mat och dryck samt städning inför och efter. Vi kan prestera en hög nivå av slutredning och servering på de mest utmanande platser och kan därmed skapa spännande kontraster mellan miljö, produkt och servering.

Sammanfattningsvis är Gastronoma en erfaren och kunnig leverantör som står för ett fint intryck och en trygg leverans, vid alla storlekar på arrangemang. Kontakta oss via knappen nedan för ett personligt förslag!

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.