CATERING – MAT PÅ PLATS

Vill du att vi står för matglädje på din adress? Självfallet fixar vi det. Vi kommer förberedda, ansvarar för hela arrangemanget om du vill, och på plats kan vi stå för allt från smårätter vid ett mingel till hela fina festmåltiden. Grillkväll på bryggan eller full jaktmiddag, vi löser det.

Gastronoma har bästa cateringteamet, tillsammans fixar vi kompletta arrangemang med dukning, matlagning och servering. Tjusigt med vita duken och finporslinet, om du vill. Eller kanske en mer lantlig eller avslappnad framtoning. Vi anpassar allt – från meny och sättet vi lagar maten på till vår klädsel – för bästa helhetsupplevelse.  Självklart kan du välja en opretentiös grillafton i trädgården – vi tar med en fantastisk grill och lägger ännu mer fantastiska råvaror på den. Grönt, skaldjur, fisk, kött, vilt…. 

Du behöver inte veta precis hur du vill ha det. Kontakta oss bara via knappen nedan och sänd mejlet, så pratar vi ihop oss och du får ett förslag på ett toppenarrangemang!

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.