Julmat från Gubbhyllan & KC Wallberg

Gastronoma erbjuder tillsammans med Gubbhyllan på Skansen och
KC Wallberg ’hemlagad’ julmat att beställa hem eller till kontoret.
Välj om du önskar hämta maten på Skansen, kanske efter ett besök på den fantastiska julmarknaden Skansen erbjuder, eller beställ hemleverans

Julenmaten 2023 – så fungerar det

Idén med vår julmat är att julbordet är uppdelat i olika ’paket’ och räcker generellt till 6-10 portioner/serveringar, och det gör att du kan välja den en del av julbordet som tilltalar dig mest eller kanske den del du vill komplettera ditt egna julbord med.

julmaten serveras mer eller mindre nyckelfärdigt och kan även beställas direkt till kontoret för uppställning i tec. receptionen.

Har ni egna kreativa idéer på vad som skulle passa just er, hör av er till oss!

Årets kombinationserbjudande, se innehåll i varje paket i julbutiken
servering 6-10per/paket


Årets julkasse i tre serveringar 425kr/st
Årets julsillar, 8 sorter 499kr
Kalla bordet 855kr
Brännvinsbordet 845kr
Det småvarma bordet 825kr
Utvalda gårdsostar 725kr
Stora efterrättsbordet 925kr
Julens 9 olika tillbehör 525kr

Julkassen 2023

Julkassen är paketerad i tre delar, där varmrättsdelen är uppvärmningsbar. Jullkassen är perfekt att kunna njuta av julmat nä ni är få i hushållet, eller kanske vill ge bort en god gåva.

Önskar ni som företag att beställa ett större antal påsar får ni gärna
kontakta oss för offert.

VÅRA LOKALER

Gubbhyllans lokaler är något utöver det vanliga och finna tillgängliga året runt, nästan alla dagar. Möjligheterna är många – litet eller stort sällskap, sittande middagar, mingelträffar eller affärsmöten.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

En bröllopsmiddag Gubbhyllan får finast möjliga inramning, av lokal och arrangemang. Vår miljö är fantastisk för ceremoniella måltider och arrangemang, som vi utformar helt enligt önskemål.

AKTIVITETER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp är vår kursmodell, med adress Gubbhyllan, Skansen.

BOKA GASTRONOMA

Gastronoma erbjuder fina middagsupplevelser i olika form, i våra lokaler eller på plats hos dig. Vi ordnar även kurser och aktiviteter på tema mat och vin. Kontakta oss för mer information. 

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.