Inspiration kring mat & vin

Det är klart vi vill bjuda på massor av inspiration kring mat och vin – från säsongens smarriga recept och kockens bästa tips till toppenbra ledtrådar kring hur du kombinerar mat och vin för att få den allra bästa upplevelsen.

Träffa KC Wallberg i matstudion och lär dig hur du kan bli något av en mästerkock på hemmaplan. KC har många smarta knep kring hantering och tillredning av bra råvaror för att verkligen få smakerna att komma till sin rätt. Med hjälp av filmer och poddar får du inspiration du har stor glädje av.

Håll utkik, vi lägger upp avsnitt har på sajten mellan varven. Tills dess kan träffa både KC och och en och annan gäst i matstudion via Gastronoma på Youtube!

Aktiv matlagning
Vi har flera populära koncept att välja mellan. Ett tips kan vara att kombinera en sensorisk provning med en middag eller en matlagningskurs. Generellt för kurserna gäller att de bokas helt privat, inga andra gäster finns på plats. Vi kan även ta med oss aktiviteten till din adress, vi tar med det vi behöver.

Kurser planeras
Vi planerar kurser inom exempelvis grillning och att plocka och tillreda vilda växter och örter. Så snart det finns möjlighet presenterar vi datum för aktiviteter, både inomhus och utomhus.

Viltmatlagning
Vi håller teoretiska och praktiska kurser i viltmatlagning. De är mest populära mellan september och mars, men kan hållas året om.

 

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.