Minnesstunder

E privat, trygg och varm miljö är viktigt vid en minnesstund, liksom hänsyn och diskretion kring alla delar. På Gubbhyllan har vi erfarenhet av att ordna uppskattade sammakomster som bidrar till ett fint minne genom bästa möjliga inramning.

Gubbhyllans Parisersalong erbjuder en privat, intim miljö. Salongen har dubbeldörrar som kan öppnas upp och beroende på väder finns tillgång till verandan och trädgården utanför. Boka gärna ett besök hos oss, så får vi visa er miljön och berätta hur vi kan arrangera en fin minnesstund.

Mat, dryck och kaffeserveringar håller bästa kvalitet på Gubbhyllan. Vi tillagar och bakar allting på plats. Vi arbetar hållbart, använder bästa tänkbara råvaror och allting är tillsatsfritt.

Prisexempel

Några exempel på valmöjligheter, priser inklusive moms.

Grundhyra av lokal, tre timmar, rustikt uppställt: 3 000 kr
Grundhyra av lokal, tre timmar, linnedukning: 4 500 kr
Kostnad för blomster tillkommer.

Fikapaket
Gräddtårta med kaffe, te eller nysaftad saft/läsk, 125 kr/person
Gubbhyllans kafferep, nybakad gräddtårta samt kaffe, te eller saft, 325 kr/person

Tilltugg
Kanapé, tre sorters svenska smaker, 125 kr/person
Gubbhyllans smörgåsbuffé, olika pålägg, nybakat surdegsbröd, 225 kr/person

Lunch
Lunch samt nybakat bröd, kaffe/te och tårta, 295 kr/person

Musik
Musikutrustning för bakgrundsmusik, inklusive mikrofon, 1 250 kr

BOKNING OCH INFORMATION
08 66 44 200, bokning@gubbhyllan.se

Tillgänglighet

Skansens huvudentré har hiss. Entrén till Gubbhyllan har bred uppkörningsramp in till cafésalongen, där det även finns handikapptoalett. Till Parisersalongen är det endast ett trappsteg, salongen har samma nivå som lilla verandan. En ramp för rullstol kan beställas utan kostnad, görs fem dagar i förväg.    

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.