Inspiration kring mat & vin

Det är klart vi vill bjuda på massor av inspiration kring mat och vin – från säsongens smarriga recept och kockens bästa tips till toppenbra ledtrådar kring hur du kombinerar mat och vin för att få den allra bästa upplevelsen. KC Wallberg arrangerar allt från middag i Skansens glashytta till grillkurser, viltmatlagning och event på plats, bland annat med mobila kök!

Glasbruksmiddag – en unik upplevelse
Tillsammans med Stockholms Glasbruk på Skansen arrangerar vi en unik upplevelse där en måltid dukas upp i själva hyttan och vi lagar riktigt glödhet mat. Lär mer under Aktiviteter.

Aktiv matlagning
Vi har flera populära koncept att välja mellan. Ett tips kan vara att kombinera en sensorisk provning med en middag eller en matlagningskurs. Generellt för kurserna gäller att de bokas helt privat, inga andra gäster finns på plats. Vi kan även ta med oss aktiviteten till din adress, vi tar med det vi behöver.

Sommarköket hem till dig
En nyhet säsongen 2022 är våra mobila kök som är utrustade med den förstklassiga kolgrillen Big Green Egg. Vi grillar fina menyn just där du befinner dig. Läs mer under Mobila grillkök.

Grillkurs Big Green Egg
Uppgradera dig inför sommaren och bli en grillmästare vid supergrillen Big Green Egg. KC Wallberg lär dig bli en fena på grillkonsten och vill du ha ett eget grönt ägg ordnar vi det, Gastronoma är officiell leverantör av grillen.

Viltmatlagning
Vi håller teoretiska och praktiska kurser i viltmatlagning. De är mest populära mellan september och mars, men kan hållas året om.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.