IMG_1901
natural aromatic herbs on wooden board
324D3A89-EEDC-4728-A3E8-6F698E4129A6

Mat ataljén

KC Wallbergs matataljé är något alldeles unikt. 
Atalje´n har ett utekök som inte utelämnar någonting, ett walk-in växthus och en kök med plats för 6personer kring köksön.
Musiken spelar vi på en välvårdad jukebox från 1958.

Ataljén fyller tre viktiga funktioner.

Film & fotografering.
Ataljén är skapt för att kunna laga mat och samtala framför kamera och mikrofon och kan även hyras för samma ändamål
*
Provmatlagning
En inspirerad och privat plats att provlaga och dokumentera.
*
Unika måltidsupplevelse
En Ataljé är sist men inte minst ämdå till för att kunna skapa de mest personliga och unika måltidsupplevelser…

VÅRA LOKALER

Gubbhyllans lokaler är något utöver det vanliga och finna tillgängliga året runt, nästan alla dagar. Möjligheterna är många – litet eller stort sällskap, sittande middagar, mingelträffar eller affärsmöten.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

En bröllopsmiddag Gubbhyllan får finast möjliga inramning, av lokal och arrangemang. Vår miljö är fantastisk för ceremoniella måltider och arrangemang, som vi utformar helt enligt önskemål.

AKTIVITETER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp är vår kursmodell, med adress Gubbhyllan, Skansen.

BOKA GASTRONOMA

Gastronoma erbjuder fina middagsupplevelser i olika form, i våra lokaler eller på plats hos dig. Vi ordnar även kurser och aktiviteter på tema mat och vin. Kontakta oss för mer information. 

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.