Picknick på Djurgården

Restaurang Gubbhyllan har ett perfekt läge vid Skansens entré, en knutpunkt vid Djurgårdsbesöket. Vi erbjuder förbeställning av picknick i trevliga kassar att hämta och ta med inför ditt besök i parken eller på Djurgården. Du beställer din picknick i Gubbhyllans butik.

Picknick – våra kassar

Mer på menyn att beställa

Boka och beställ inför ditt besök • Beställ på plats • Förbeställ och ta med hem
Picknick i kasse är förstås perfekt att ta med inför ditt besök, men det finns mer på menyn. Take-away kan förbeställas och tas med hem efter besöket, eller avnjutas på plats. Vi har även fikabröd i olika form, surdegsbröd och middagslådor. Beställ dagen före och hämta ut din beställning vid Gubbhyllans trädgårdspaviljong. Du betalar med swish i förväg och får en bokningsbekräftelse via sms. Beställer du för att ta med en kasse ut på Djurgården visas kvittot i kassan vid huvudentrén. Ta en titt i vår butik! 


Trädgårdspaviljongen

Öppet helger under högsäsong och marknadshelger.
Trädgårdspaviljongen intill Gubbhyllan stod under 1800-talet i Kungsträdgården. I dag är den vår måltidsbutik och takeway-station. Under varma dagar blir paviljongen till en härlig trädgårdsbar för saft, juice och vin.

HYR VÅRA LOKALER

Gubbhyllans lokaler är något utöver det vanliga och kan hyras året runt, nästan alla dagar. Möjligheterna är många – litet eller stort sällskap, sittande middagar, mingelträffar eller affärsmöten.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

En bröllopsmiddag Gubbhyllan får finast möjliga inramning, av lokal och arrangemang. Vår miljö är fantastisk för ceremoniella måltider och arrangemang, som vi utformar helt enligt önskemål.

UPPLEVELSER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp är vår kursmodell, med adress Gubbhyllan, Skansen.

JAZZVERANDA

Sommar brukar betyda jazz på verandan på Gubbhyllan, det är en uppskattad tradition. Vi hoppas kunna återuppta den så snart som möjligt. Mer om våra musikkvällar hittar du här.

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.