Välkommen till Gubbhyllan

Restaurang Gubbhyllan är ett anrikt etablissemang beläget på Skansen, Djurgården i Stockholm. I en vacker, äldre byggnad med fantastisk atmosfär står krögare KC Wallberg för matglädje baserad på äkta råvaror och omsorgsfull tillagning på plats.

Gubbhyllans butik

I Gubbhyllans butik kan du beställa mat och fika inför, vid eller efter ditt besök på Djurgården. Du kan exempelvis beställa våra härliga picknick-korgar. Beställer gör du via butiken, innehållet ser du nedan!

Restaurang Gubbhyllan

Bordsbokning: bokning@gubbhyllan.se eller 08 6644200, mån-fre 09.00-15.00
Middagar • Bröllop • Dop • Minnesstunder • Matlagningsaktiviteter • Kvällsevent

Aktuella öppettider:
Stängt måndag-tisdag.
(Gruppbokningar för sällskap på minst 12 personer möjliga.)
Onsdag-fredag 10.00-15.00
Lördag 10.00-17.00
Söndag 10.00-16.00
Sista bordsbokning en timme före stängning.

Gubbhyllan dagtid:
Nu kan du boka bord och säkra din plats. Bokningsregel: vi håller bordet 15 minuter extra, sedan släpps det vidare. Vi serverar en meny med vällagade luncher, enklare rätter och sallader samt smörgåsar och fika. Vi är ensamma om att servera specialkaffe från vår klassiska Faema-61 och nyrostat bryggkaffe. Vi tillverkar egen saft och egna juicer av svenska bär och frukter. Vår naturliga saft- och vinbar har Djurgårdens bredaste sortiment av hantverksviner från utvalda biogårdar. Välj glas, karaff eller flaska.

Dagtid special:
Vid vissa tillfällen kan du även abonnera den fina Parisersalongen för dop, lunch eller minnesstunder. Kontakta oss för förslag.

Gubbhyllan kvällstid:
Gubbhyllan finns alltid öppen och till hands för bokningar, hela året. Ett enda sällskap per kväll gäller och många teman finns. Matlagningskurser, kulinariska middagar, vinträffar… allt skräddarsys för ditt sällskap.

Covid-19:
Trots att alla restriktioner släppts är vi fortfarande respektfulla och ser till att hålla avstånd. Vi ser gärna att du som gäst tänker på distans och säkerhet, besök oss gärna en annan dag ifall du känner dig osäker.

Gastronoma julmat 2021

• Beställ och ta med hem efter ditt besök på Djurgården •
• För hemleverans, kontakta oss •

Beställ dagen före och hämta ut din beställning vid Gubbhyllans trädgårdspaviljong. Hela menyn hittar du i butiken och längre ner på denna sida.


Trädgårdspaviljongen

SOPP & KORVKÖK MED FIKA ”TO GO”
Trädgårdspaviljongen har öppet under helger oktober-december 2021 och under mellandagarna. Den vackra paviljongen från sent 1800-tal förvandlas till en ”take away-station” och även här hittar du mathantverk  utan tillsatser i form av korvar med goda tillbehör, soppor, kaffe i olika former och alkoholfria drycker. Under december månad kan du även förbeställa julmat och hämta den här.

VÅRA LOKALER

Gubbhyllans lokaler är något utöver det vanliga och finna tillgängliga året runt, nästan alla dagar. Möjligheterna är många – litet eller stort sällskap, sittande middagar, mingelträffar eller affärsmöten.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

En bröllopsmiddag Gubbhyllan får finast möjliga inramning, av lokal och arrangemang. Vår miljö är fantastisk för ceremoniella måltider och arrangemang, som vi utformar helt enligt önskemål.

AKTIVITETER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp är vår kursmodell, med adress Gubbhyllan, Skansen.

BOKA GASTRONOMA

Gastronoma erbjuder fina middagsupplevelser i olika form, i våra lokaler eller på plats hos dig. Vi ordnar även kurser och aktiviteter på tema mat och vin. Kontakta oss för mer information. 

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.