Välkommen till Gubbhyllan

Just nu:
Gåsamiddag 10-11 november

Åter dags för KC Wallbergs gåsamiddag, för 11:e gången!
Vi mixar det klassiska med det kreativa till en upplevelse utöver det vanliga.

• Kvällen inleds med mingel och gåsatilltugg 18.00.
• KC Wallberg håller menypresentation och kåseri 18.30.
• Därefter 4-rätters gåsamiddag med efterrätt och kaffegodis

Pris för ovanstående 985 kr.
Utvald dryckesmeny inkl. kaffe/te 545 kr
Antalet platser är begränsat.
………………..


Restaurang Gubbhyllan 
Hos oss kan du boka ett unikt arrangemang för bara ditt sällskap, från 12 personer. Personligt och stämningsfullt, helt efter dina önskemål.

Öppettider
25 juni-14 augusti 10.00-18.00
15 augusti-30 september 10.00-17.00
Övrigt tid går det bra att boka in sällskap om minst 12 personer

 

Du når oss på Gubbhyllan via mejl och telefon.
bokning@gubbhyllan.se
08 664 42 00 – 10.00-16.00
(Jourtelefon sms övrig tid 0760 446042)


Gubbhyllan dagtid

Nu kan du boka bord och säkra din plats. Utifrån bokad tid kan vi hålla bordet 15 minuter, om inget har noterats befrias bordet från sin reservation till förmån för andra gäster. Vi serverar en meny med vällagade luncher från grunden, enklare rätter och sallader samt smörgåsar och fika. Vi är ensamma om att servera specialkaffe från vår klassiska Faema-61 och nyrostat bryggkaffe på Skansen.

Vi tillverkar även egen saft och äppelmust av svenska bär och äpplen.
Vår naturliga saft- och vinbar har Djurgårdens bredaste sortiment av hantverksviner från utvalda biogårdar. Välj glas, karaff eller flaska.

Abonnera dagtid?
Vid vissa tillfällen kan du även abonnera den fina Parisersalongen för dop, lunch eller minnesstunder. Kontakta oss för förslag.

Gubbhyllan kvällstid:
Gubbhyllan finns alltid öppen och till hands för bokningar, hela året.
Ett enda sällskap per kväll gäller och många teman finns som tex. matlagningskurser, kulinariska middagar, vinträffar…
allt skräddarsys för ditt sällskap.

Covid-19:
Trots att alla restriktioner släppts är vi fortfarande respektfulla och ser till att hålla avstånd. Vi ser gärna att du som gäst tänker på distans och säkerhet, besök oss gärna en annan dag ifall du känner dig osäker.


Gubbhyllan på kvällstid –
endast ett sällskap per kväll

Kvällstid komponerar vi en personlig meny och upplevelse för just ditt sällskap. Välkommen till en stämningsfull kväll. Vi tänder marschaller i trädgården och dukar salongen rustikt med fina dekorationer och levande ljus. På verandan finns korgar med plädar och här kan varm dryck serveras. Och i första salongen brinner kakelugnen. Här hålls kvällen med specialkomponerad vintermeny med möjlighet till efterföljande fest och dans mellan 17.00 och 01.00. Före middagen kan vi anordna vinprovningar eller spännande vandringar med utvalt tema bland Skansens gamla hus och trädgårdar. 

Gubbhyllan förbeställning

På Gubbhyllan kan du beställa mat och fika inför ditt besök. Det går också att förbeställa för att kunna ta med sig hem eller för avhämtning ex Fika, middag mm. Här kommer du hitta meny/inspiration för säsongen.
Beställer gör du via butiken, innehållet ser du nedan
(Tillfälligt ligger denna tjänst i dvala tills i påsk)

Trädgårdspaviljongen

”Ta-med” butik med ett sortiment fritt från tillsatser
Trädgårdspaviljongen har tillfälligt stängt i väntan på våren.
Den vackra paviljongen från sent 1800-tal förvandlas till en ”take away-station” och även här hittar du mathantverk  utan tillsatser i form av korvar med goda tillbehör, soppor, kaffe i olika former och alkoholfria drycker.
Sortimentet anpassas efter säsongerna och evenemang-

VÅRA LOKALER

Gubbhyllans lokaler är något utöver det vanliga och finna tillgängliga året runt, nästan alla dagar. Möjligheterna är många – litet eller stort sällskap, sittande middagar, mingelträffar eller affärsmöten.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

En bröllopsmiddag Gubbhyllan får finast möjliga inramning, av lokal och arrangemang. Vår miljö är fantastisk för ceremoniella måltider och arrangemang, som vi utformar helt enligt önskemål.

AKTIVITETER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp är vår kursmodell, med adress Gubbhyllan, Skansen.

BOKA GASTRONOMA

Gastronoma erbjuder fina middagsupplevelser i olika form, i våra lokaler eller på plats hos dig. Vi ordnar även kurser och aktiviteter på tema mat och vin. Kontakta oss för mer information. 

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.