BOKA & NJUT AV VÅRT GRILLKÖK EXKLUSIVT (kvällstid)

Kvällstid tar vi endas emot ett sällskap exklusivt. 
Är ni ett företag, grupp eller goa vänners lag så är Gubbhyllan perfekt för er att boka en vår/sommarmiddag, tillagat med vårt grill- & sommarkök som bas. Vi tar grillning på allvar och är ambitiösa på sättet vi grillar och tar oss an råvarorna från start. Vi anpassas som alltid våra menyer så det passar erat sammanhang, läs vidare nedan om exempel på ett populärt grillupplägg…
Önskar ni själva vara delaktiga finns olika möjligheter till det…

Sitt inte hemma och funderar utan kom och ARBETA MED OSS I SOMMAR...

Just nu letar vi efter efter härliga och inspirerande kollegor för vår och sommar. Vi söker både unga som seniorer för olika arbetsuppdrag.
* Löpare som hjälper oss att servera mat & dryck till bords
* Kassa och servitör
* Disk- & kockhjälpare

SÖKER DU EN SCEN & VILL SPELA JAZZ ?

I år utökar vi möjligheten för för dig som spelar jazz eller musik i en janger som kan passa vår veranda för dagtidsspelningar i första hand.

Kontakta KC Wallberg direkt för mera information.

GUBBHYLLAN, Dagtid

Vi serverar en meny med smakfulla luncher lagade från grunden, enklare rätter, sallader och fika. Vi tillverkar egen saft och äppelmust och vår vinbar serverar äkta hantverksviner. Vid vissa tillfällen kan du även abonnera Gubbhyllan dagtid, kontakta oss för förslag. Välkommen på lunch!

GUBBHYLLAN, Kvällstid

Kvällstid komponerar vi en personlig meny och upplevelse för just ditt sällskap. Vi dukar salongen rustikt med fina dekorationer och vintertid tänder vi marschaller i trädgården. Och i första salongen brinner kakelugnen. Middagen kan ramas in med trevliga aktiviteter, exempelvis vinprovning. Kontakta oss för närmare förslag.

Gubbhyllan förbeställning

På Gubbhyllan kan du sommarhalvåret beställa mat och fika inför ditt besök på Djurgården eller för att ta med hem. Vid påsktid öppnar vi upp möjligheten igen, håll utkik.

Trädgårdspaviljongen

Trädgårdspaviljongen har stängt i väntan på våren, då den vackra 1800-talsbyggnaden åter öppnar upp som ”take away-station”. Här kan du handla tillsatsfri mat i form av hemgjorda korvar med goda tillbehör, soppor, fika och drycker.

Gubbhyllan kontakt

Du når oss på Gubbhyllan via mejl eller telefon.
bokning@gubbhyllan.se
Måndag-fredag 09:00-17:00
Tel: 08 664 42 00 
Jourkontakt/sms övrig tid 0760-446 042

VÅRA LOKALER

Gubbhyllans lokaler är något utöver det vanliga och finna tillgängliga året runt, nästan alla dagar. Möjligheterna är många – litet eller stort sällskap, sittande middagar, mingelträffar eller affärsmöten.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

En bröllopsmiddag Gubbhyllan får finast möjliga inramning, av lokal och arrangemang. Vår miljö är fantastisk för ceremoniella måltider och arrangemang, som vi utformar helt enligt önskemål.

AKTIVITETER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp på Gubbhyllan, Skansen.

BOKA GASTRONOMA

Gastronoma erbjuder fina middagsupplevelser i olika form, i våra lokaler eller på plats hos dig. Vi ordnar även kurser och aktiviteter på tema mat och vin. Kontakta oss för mer information. 

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.