Jazz
Baker of cooking chef holding fresh baked bread in hands. Concept of cooking, successful businessman or start up. Horizontal.
_MG_4619

Varmt välkommen till en kväll på Skansen efter stängning där Gubbhyllan bjuder på en härlig Vinterjazz med middag.

Datum:  Lördag den 9:e mars kl. 18-22.

Plats: Restauration Gubbhyllan, Skansen, huvudentré som står öppen 17:30-18:15.

Notera att bokning nödvändig.
Musiker: Louise Palmstierna, sång, Erik Palmberg, trumpet, Pål Nyberg, gitarr, Tomas Sjödell, bas
Traktör: KC Wallberg

18.00 – Minglande fördrink med tilltugg och instrumental jazz. Välkomna från 17.30.

19.00 – Välkomna till bords! Varmrätt och dessert serveras tillsammans med bandets värmande musik och Louise tänkvärda ord. Dryck beställs vid bordet.

21.30 – Kaffe och fortsatt musik tills vi tar farväl för denna gång 

Bokning: bokning@gastronoma.se Bekräftas med mail och underlag för betalning av biljett.

Biljett: 690 kr inkluderar middag, tilltugg och kaffe/te (ej övrig dryck).
Gubbhyllan är handikappvänligt.

Entré: Sker via Skansens huvudentré som är öppen 17.30 – 18.15. Vid senare ankomst använd upplyst ringklocka vid gästentrén alt. ring 08-664 42 00. Gubbhyllan ligger till vänster om rulltrappan.

Vinter JAZZ_Instagram_Square_240215

Boka Gubbhyllan och en grillkväll bara för er

för grupper/företag kan ni hyra Gubbhyllan och en grillkväll unikt. Gubbhyllan utomhuskök står redo från april till september. Möjligheterna är många och vi serverar även utvalda kvällsmenyer och utför även matlagningsaktiviteter. vi kan hjälpa mer med både musikanläggning och liveband mm.
Välkommen att kontakta oss för mer information.

Boka en matlagning/teamkväll.

Underkvällstid kan du boka Gubbhyllan unikt bara för dig och ditt sällskap/företag. Möjligheterna är många men gemensamma nämnare är att vi lägger all vår energi till att göra eran kväll. Eftermiddagen kan ni antingen med vår utrustning eller egen DJ spela upp till dans med bar. ..

GUBBHYLLAN, Dagtid 'Matcafé'

Med dagtid menar vi under skansens ordinarie öppettider.
Vi serverar en meny med smakfulla luncher lagade från grunden, enklare rätter, sallader och fika. Vi tillverkar egen saft och äppelmust och vår vinbar serverar äkta hantverksviner. Vid vissa tillfällen kan du även abonnera Gubbhyllan dagtid, kontakta oss för förslag. 

Menyn nedan visar en grundmeny som kan ändras något från dag till dag samt ytterligare rätter kan läggas till från dag till dag.

Välkommen på lunch!

GUBBHYLLAN, Kvällstid

Kvällstid komponerar vi en personlig meny och upplevelse för just ditt sällskap. Vi dukar salongen rustikt med fina dekorationer och vintertid tänder vi marschaller i trädgården. Och i första salongen brinner kakelugnen. Middagen kan ramas in med trevliga aktiviteter, exempelvis vinprovning.
Kontakta oss för närmare förslag.

Vi välkomnar större grupper på Gubbhyllan, Skansen eller där du vill

Vi välkomnar större grupper, turistgrupper och andra besök med olika grunderbjudande. Vi arrangerar även ’Take away’ menyer, fika och påsar. Kontakta alltid oss för tillgänglighet och menyförslag. Vi är flexibla och är intresserade av att ert besök och/eller resa blir i sin helhet så bra som möjligt.

(Information nedan är på engelska)

Trädgårdspaviljongen

Trädgårdspaviljongen har stängt i väntan på våren, då den vackra 1800-talsbyggnaden åter öppnar upp som ”take away-station”. Här kan du handla tillsatsfri mat i form av hemgjorda korvar med goda tillbehör, soppor, fika och drycker.

Gubbhyllan kontakt

Du når oss på Gubbhyllan via mejl eller telefon.
bokning@gubbhyllan.se
Måndag-fredag 09:00-17:00
Tel: 08 664 42 00 
Jourkontakt/sms övrig tid 0760-446 042

VÅRA LOKALER

Gubbhyllans och Stora Gungans lokaler är något utöver det vanliga och finna tillgängliga året runt. Möjligheterna är många – litet eller stort sällskap, sittande middagar, mingelträffar eller affärsmöten. Vi kan även tillhandahålla teknik och möjligheter till videomöten.

CEREMONIELLA MÅLTIDER

En bröllopsmiddag Gubbhyllan får finast möjliga inramning, av lokal och arrangemang. Vår miljö är fantastisk för ceremoniella måltider och arrangemang, som vi utformar helt enligt önskemål.

AKTIVITETER

På Gubbhyllan ordnar vi anpassade aktiviteter för mindre sällskap. Vad sägs om att bli ett riktigt proffs vid grillen i sommar? Utomhuskurs för liten grupp på Gubbhyllan, Skansen.

BOKA GASTRONOMA

Gastronoma erbjuder fina middagsupplevelser i olika form, i våra lokaler eller på plats hos dig. Vi ordnar även kurser och aktiviteter på tema mat och vin. Kontakta oss för mer information. 

DOP OCH NAMNGIVNING

Vi arrangerar en fin inramning i passande miljö i samband med dop eller namngivning. Vår vackra Parisersalong kan öppnas mot trädgården under varm säsong eller ge en intim känsla och inramning.

MINNESSTUNDER

En diskret, lugn och privat miljö är extra värdefullt för en fin minnesstund efter exempelvis en begravning. Besök oss gärna så visar vi miljön och berättar hur vi kan arrangera en fin, minnesvärd stund.

Denna webbplats innehåller information om vin och riktar sig till dig som är 25 år eller äldre. Genom att fortsätta bekräftar du rätt ålder.